Pressemeddelelser

2023
26. juni 2023

Digitale tokens spiller allerede en vigtig rolle i betalingssystemet, men vi er kun lige begyndt at se de nye muligheder og forretningsmodeller de giver os i fremtiden. Som for eksempel at købe og sælge ejendele – eller en andel af dit hus.

2021
3. december 2021

Mastercard har netop kåret den Tallin-baserede start-up Single.Earth som vinder af efterårets Mastercard Lighthouse innovationsprogram, FINITIV. I MASSIV-programmet løb svenske Investure med sejren. Til foråret får lovende danske fintech-virksomheder muligheden for at pitche deres idé til programmet.

20. september 2021

Med hjemsted i Stockholm, Sverige, skal et nyt globalt Sustainability Innovation Lab danne rammen om klimabevidste digitale produkter og løsninger og understøtte impact-startups og partnere.

18. maj 2021

True Name gør det muligt for kortindehavere i LGBTQIA+ miljøet at bruge deres foretrukne navn på deres bunq-kredit- og betalingskort

15. april 2021

En undersøgelse af nordiske små- og mellemstore viser, at digitalisering kom skarpt i fokus i løbet af pandemi-året 2020 – og at samme trend gør sig gældende i 2021.

5. marts 2021

Mastercards køb af størstedelen af Corporate Services-armen af Nets er nu blevet gennemført efter de betingelser, EU-Kommissionen i august 2020 stillede for handlen, er blevet opfyldt.

25. februar 2021

Lighthouse MASSIV, Mastercards partnerskabsprogram for social impact, dedikeret til at finde og skalere den næste impact-enhjørning, er glade for at kunne annoncere sin forårsklasse. Den vil blive støttet af rådgivere fra bl.a. Swedbank, Danske Bank, Bill & Melinda Gates Foundation, Synch og Nordic Impact Funds.

2020
20. oktober 2020

En lang række internationale virksomheder slutter sig nu til Mastercards 'Priceless Planet Coalition'.