Mastercard og Live Nation indgår samarbejde og tilbyder kortindehavere eksklusive live musik-fordele i hele verden

6. november 2023
  • Via priceless.com får millioner af kortindehavere fra 19 europæiske og asiatiske markeder eksklusiv adgang til forsalg af billetter, førsteklasses siddepladser og VIP-oplevelser.
  • Samarbejdet støtter også Priceless Planet Coalition.

 

Purchase, N.Y. and Los Angeles (6. november 2023) I dag annoncerer Mastercard et flerårigt partnerskab med Live Nation, verdens førende firma inden for liveunderholdning, og anerkender dermed den store rolle, som musik spiller i mange menneskers liv. Musik er en universel lidenskab, hvor hele 78% af verdens koncertgæster ser musik som en fundamental del af deres identitet.[1]

Nu vil Mastercard forbinde over 100 millioner kortindehavere med deres største lidenskab – musik – på nye og spændende måder. Det vil Mastercard gøre ved at tilbyde eksklusiv adgang til forsalg af koncertbilletter, førsteklasses siddepladser og forskellige uforglemmelige VIP-oplevelser gennem priceless.com. Partnerskabet vil forbedre udvalget af de mange produktfordele, der allerede er tilgængelige for Mastercard-kortindehavere, herunder stærke tilbud og oplevelser inden for samkørsel, madlevering, online shopping og adgang til Priceless Experiences inden for rejser, wellness, madlavning og meget mere.

"Hos Mastercard søger vi konstant nye måder at berige vores kortindehaveres liv på, i store såvel som små øjeblikke," siger Raja Rajamannar, Chief Marketing and Communications Officer for Mastercard. "Musik er helt enestående, fordi den får os til at føle os begejstrede, inspirerede og forenede. I samarbejde med Live Nation er vi glade for at bringe vores kortindehavere tættere på deres passion for musik gennem disse ekstraordinære fordele."

Fra den 1. januar 2024 får berettigede* Mastercard-kortindehavere adgang til disse spændende nye fordele i 19 markeder i Europa og Asien. Dette inkluderer Australien, Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Japan, Irland, Italien, Malaysia, Holland, New Zealand, Norge, Filippinerne, Singapore, Spanien, Sverige, Taiwan, Thailand og Storbritannien. Alle fordele vil være tilgængelige gennem priceless.com, som er hjemsted for et fremragende udvalg af oplevelser inden for madlavning, wellness, underholdning og sport, såvel som gennem bank-samarbejdspartneres mobil apps.

"Vi er begejstrede for samarbejdet med Mastercard, og for at hjælpe deres kortindehavere med at opleve deres yndlingskunstnere som aldrig før," siger Russell Wallach, Global President for Live Nation Media & Sponsorship. "Vores partnerskab vil ikke kun skabe livslange minder for Mastercard-kortindehavere, men også bringe enorm markedsføringsstøtte til kunstnere og shows over hele verden, og fremme et vedvarende forhold med publikum i mange år fremover."

Partnerskabet bygger også på Mastercards engagement i at gøre det godt ved at støtte velgørende formål og støtter Priceless Planet Coalition, hvis mål er at genplante 100 millioner træer. I samarbejde med Conservation International and World Resources Institute engagerer Priceless Planet Coalition virksomheder og forbrugere til at tage fælles handlinger for at bekæmpe klimaforandringer. I samarbejde med Mastercard vil Live Nation også hjælpe kortindehavere med at gøre en positiv indvirkning på planeten ved at give muligheder for at donere og genplante et træ, når de køber koncertbilletter under visse Mastercard-forsalgsevents.

Mastercard har længe støttet musikbranchen. Ved at bygge videre på sit sponsorat af GRAMMY Awards®, Latin GRAMMY Awards® og BRIT Awards har Mastercard skabt adskillige innovative og inkluderende Priceless Experiences, der forbinder fans og kunstnere. Brandet har endda udgivet et album, "Priceless," gennem et samarbejde centreret omkring mentorskab af opkommende kunstnere.

*Adgang og udrulning vil variere fra marked til marked. Markeder og tilgængelighed kan ændre sig.

[1] Live Nation Global Study 2023, Quantitative Survey of N=11,000 global live music goers ages 18+ 

Pressekontakt

Mastercard

Karin Strand, Communications Director Nordics & Baltics
Karin.strand@mastercard.com 

Live Nation

Danika Azzarelli

DanikaAzzarelli@LiveNation.com 

 

Om Mastercard

Mastercard er et globalt teknologiselskab i betalingsbranchen. Vores mission er at forbinde og drive en inklusiv, digital økonomi, der gavner alle, overalt, ved at gøre transaktioner sikre, enkle, intelligente og tilgængelige. Ved brug af sikker data og netværk, partnerskaber og lidenskab hjælper vores innovationer og løsninger enkeltpersoner, finansielle institutioner, regeringer og virksomheder med at realisere deres største potentiale. Med forbindelser i over 210 lande og territorier opbygger vi en bæredygtig verden, der åbner uendelige muligheder for alle. www.mastercard.com

Om Live Nation Entertainment

Live Nation Entertainment (NYSE: LYV) er verdens førende firma inden for liveunderholdning bestående af globale markedsledere: Ticketmaster, Live Nation Concerts og Live Nation Sponsorship. For yderligere information, besøg www.livenationentertainment.com

Om Mastercard

Mastercard er et globalt teknologiselskab i betalingsbranchen. Vores mission er at forbinde og drive en inklusiv, digital økonomi, der gavner alle, overalt. Det sker ved at gøre transaktioner sikre, enkle, smarte og tilgængelige. Ved hjælp af sikre data og netværk, partnerskaber og passion hjælper vores innovative løsninger individer, finansielle institutioner, regeringer og virksomheder med at realisere deres fulde potentiale. Vores anstændighedskvotient eller DQ driver vores kultur og alt, hvad vi gør inden for og uden for vores virksomhed. Med forbindelser på tværs af mere end 210 lande og territorier bygger vi en bæredygtig verden, der åbner uvurderlige muligheder for alle.

www.mastercard.com