De slimme aanpak voor kerstshoppen!

3 december 2019 | Waterloo | Door Amandine Servotte

We voelen het allemaal: de stress om de perfecte kerstcadeaus te vinden voor vrienden en familie! Een spannende zoektocht, die natuurlijk belemmerd wordt als we parking moeten gaan zoeken in Brussel. Tijdens de kerst en eindejaarsperiode delen Mastercard en Uber daarom ook zelf cadeaus uit! Mastercard en Uber gaan samenwerken zodat jij tijdens de kerst-en eindejaarsperiode veilig van en naar je bestemming raakt, zonder parkeerstress!

Je shopping trip in centrum Brussel wordt veel eenvoudiger, gewoon met de app een Uber boeken en je zakken vol cadeautjes inladen en op je gemak naar huis. Of ben je iets te goed gaan vieren op de kerstmarkt of bij familie? Je keert veilig terug naar huis met Uber en Mastercard.

Van 1 december tot 1 januari krijgen Uber-gebruikers, die reeds een account hebben of nieuw account aanmaken tijdens die periode, 50% korting op hun ritjes als ze hun Mastercard kaart gebruiken. Heb je zin in een zorgeloze shopping dag in het centrum? Gebruik dan de code MASTERCARD50BXL en geniet van een afkorting op 5 trips! In totaal kunnen Uber-klanten tot 35 euro besparen tijdens de kerstperiode.

Meer informatie over de promotie kan je hier terugvinden.

Photo of Amandine Servotte
Amandine Servotte, Senior Communications Specialist BeLux