Udviklingen af Mastercards brandidentitet

"Genopfindelse i den digitale tidsalder gør moderne enkelhed nødvendig … og da mere end 80 % af befolkningen spontant genkender Mastercard-symbolet uden ordet 'Mastercard', følte vi os klar til at tage dette næste skridt i vores brandudvikling. Vi er stolte af vores værdifulde brand-arv og er begejstrede over at se de ikoniske cirkler stå alene."
Raja Rajamannar, Chief Marketing and Communication Officer hos Mastercard

Videoer

Mastercard præsenterer sin første musiksingle nogensinde og lancerer dermed den seneste udvikling i sin lydbrandidentitet for de næste ti år

På grundlag af tillid og passion redefinerer Mastercard, hvordan mennesker interagerer og genkender brandet, med udgivelsen af sin første lydintegrerede musiksingle nogensinde. Efterhånden som oplevelser i stigende grad definerer brandet i forbrugernes øjne, designer Mastercard forbrugerrejser, som appellerer til sanserne og forstærker brandet på nye og varierede måder.

 

Priceless af Laduree Unboxing

 

 

 

Raja Rajamannar: Multisensorisk branding i en digital tidsalder

Mastercard Chief Marketing and Communications Officer taler om styrken i den multisensoriske branding forud for Cannes Lions Festival of Creativity.

 

 

Lyd til: Mastercard lancerer lydbrand

Mastercard lancerer sin lydbrandidentitet, en omfattende lydarkitektur, som tilkendegiver brandets seneste fremskridt. Uanset hvor forbrugere bruger Mastercard over hele verden – om det så er fysisk, digitalt eller med stemmen – bliver den distinkte og letgenkendelige Mastercard-melodi en velkendt del af en enkel betaling.

 

 

 

Acceptlyd

Kunstnergalleri

Taxi

Mastercard Brand Identity Evolution

Mastercard præsenterede et nyt brandmærke og designsystem. Det nye design har udviklet sig fra virksomhedens ikoniske røde og gule sammenflettede cirkler og fører Mastercard ind i den digitale fremtid. Det mest omfattende designsystem, som Mastercard nogensinde har introduceret, vil begynde at blive rullet ud i efteråret.