Skip to main content

Podpora

Nástroje pro administrátory – Správa uživatelů

Publikováno: 23. května 2024 | Aktualizováno: 22. listopadu 2024

Identity Review 360 je jediné globální řešení pro kontrolu identity, které poskytuje šest způsobů vyhledávání, robustní analytické nástroje a nástroje pro správu, přímou integraci do pracovních postupů a přehledné a cílené uživatelské prostředí.

Správci týmu pro manuální kontrolu mají přístup k nástrojům pro hlášení a analýzu, které Identity Review 360 poskytuje. V tomto článku se podíváme na uživatelské role a také na to, jak spravovat uživatele, resetovat uživatelská hesla, pozvat nové uživatele a obnovit odstraněné uživatele.

 

Uživatelské role

  1. Administrátoři mohou vyhledávat, aktualizovat svůj profil, spravovat uživatele, přistupovat k fakturačním údajům a stahovat sestavy.
  2. Omezení administrátoři mají administrátorská oprávnění, ale nemohou vyhledávat a nevyžadují uživatelskou licenci.
  3. Uživatelé mohou vyhledávat a aktualizovat svůj profil, ale nemají přístup k nástrojům pro administrátory.
  4. Manažeři mohou vyhledávat, spravovat uživatele & generovat sestavy pro svou přiřazenou skupinu / skupiny.

 

Jak spravovat uživatele 

Administrátoři mohou spravovat jednotlivé úrovně oprávnění uživatelů v nastavení účtu. Pro přístup k nastavení účtu klikněte na šipku rozbalovací nabídky vedle profilového obrázku v pravém horním rohu účtu Identity Review 360.

Once you are in Account settings, click Manage users from the menu on the left. Manage users has three sections: Active users, Invite users, and Deleted users.

 

Aktivní uživatelé

Když klikneš na aktivní uživatele, zobrazí se ti vyhledatelný seznam aktivních uživatelů. Chceš-li nastavit role oprávnění uživatelů nebo odeslat odkaz pro resetování hesla, přejdi na uživatelské jméno a klikni na upravit.

 

Pozvat nové uživatele

Chceš-li pozvat nové uživatele ke svému účtu nebo vyhledat nevyřízené pozvánky podle jména či e-mailu, klikni na kartu Pozvat uživatele a zadej jejich jméno, e-mailovou adresu a roli. Uživatel se bude zobrazovat jako čekající pozvánka, dokud pozvánku nepřijme. Platnost každé pozvánky vyprší za 10 dní. Pokud platnost pozvánky vyprší nebo pozvánka nebude doručena, klikni na odkaz Znovu odeslat a pošli novou pozvánku k připojení k účtu.

 

Obnovit smazané uživatele

Odstraněné uživatele najdete na kartě Odstranění uživatelé. Chcete-li obnovit přístup pro odstraněného uživatele, klikněte na odkaz Obnovit.