Skip to main content

Podpora

Skrbniška orodja – upravljanje uporabnikov

Objavljeno: 23. maj 2024 | Posodobljeno: 22. november 2024

Identity Review 360 je edina globalna rešitev za pregled identitet, ki ponuja šest načinov iskanja, robustno analitiko in skrbniška orodja, neposredne integracije delovnih procesov ter jasno in osredotočeno uporabniško izkušnjo.

Skrbniki ekip za ročno preverjanje imajo dostop do orodij za poročanje in analitiko, ki jih ponuja Identity Review 360. V tem članku bomo obravnavali uporabniške vloge ter način upravljanja uporabnikov, ponastavitve uporabniških gesel, povabila novih uporabnikov in obnove izbrisanih uporabnikov.

 

Uporabniške vloge

  1. Skrbniki lahko iščejo, posodabljajo svoj profil, upravljajo uporabnike, dostopajo do podatkov o obračunavanju in pridobivajo poročila.
  2. Omejeni skrbniki imajo skrbniške pravice, vendar ne morejo izvajati iskanja in ne potrebujejo uporabniškega sedeža.
  3. Uporabniki lahko iščejo in posodabljajo svoj profil, vendar nimajo dostopa do skrbniških orodij.
  4. Managers can search, and can manage users & pull reports for their assigned group(s).

 

Kako upravljati uporabnike 

Skrbniki lahko upravljajo ravni dovoljenj posameznih uporabnikov v nastavitvah računa. Za dostop do nastavitev računa kliknite spustno puščico poleg slike profila v zgornjem desnem kotu računa Identity Review 360.

Ko ste v nastavitvah računa, v meniju na levi strani kliknite »Upravljaj uporabnike«. Upravljanje uporabnikov ima tri razdelke: Aktivni uporabniki, Povabi uporabnike in Izbrisani uporabniki.

 

Aktivni uporabniki

Ko kliknete aktivne uporabnike, se prikaže iskalni seznam aktivnih uporabnikov. Če želite nastaviti vloge dovoljenj uporabnikov ali poslati povezavo za ponastavitev gesla, pomaknite se do uporabniškega imena in kliknite »Uredi«.

 

Povabite nove uporabnike

Če želite v svoj račun povabiti nove uporabnike ali poiskati čakajoča povabila po imenu ali e-poštnem naslovu, kliknite zavihek Povabi uporabnike (Invite users) in vnesite njihovo ime, e-poštni naslov ter vlogo. Uporabnik je prikazan kot čakajoče povabilo, dokler povabilo ni sprejeto. Vsako povabilo poteče čez 10 dni. Če povabilo poteče ali ni prejeto, kliknite povezavo Ponovno pošlji, da pošljete novo povabilo za pridružitev računu.

 

Obnovitev izbrisanih uporabnikov

Izbrisane uporabnike najdete na zavihku Izbrisani uporabniki. Če želite obnoviti dostop za izbrisanega uporabnika, kliknite povezavo Obnovi.