Skip to main content

Støtte

Slik legger du til og sletter brukere på kontoen din

Publisert: 23. mai 2024 | Oppdatert: 15. november 2024

Hver bruker krever sin egen lisens. Hvis du trenger flere lisenser på kontoen din, kan du kontakte din kontoansvarlige.

For å finne din gjeldende liste over aktive brukere, sende invitasjoner til nye brukere eller se brukere som har blitt slettet fra kontoen din, starter du med å klikke deg inn på fanen Account Tools.

Gå til Account Tools, og klikk på venstre kolonne for å finne siden Manage Users. Der vil du se følgende tre faner:

  • Aktive brukere:
    • I fanen for aktive brukere kan du søke etter, sortere og slette brukere som for øyeblikket har tilgang til Ekata.
  • Inviter brukere:
    • Fanen for å invitere brukere sender invitasjoner til nye brukere og lar deg se ventende invitasjoner som ikke er godtatt ennå.
  • Slettede brukere:
    • Fanen for slettede brukere lar deg se og søke etter brukere som har blitt slettet fra kontoen din.

Sende brukerinvitasjoner på nytt

Under fanen Inviter brukere bør du se et skjema som må fylles ut for hver bruker du vil invitere. Når du har fylt ut dette og angitt rollen du vil at de skal registreres med, vil et klikk på «Inviter bruker» automatisk sende dem en invitasjonsepost som inneholder en lenke for registrering.

Hvis brukerne dine ikke ser en e-post som inviterer dem til å registrere seg, må du kanskje sende invitasjonsepostene på nytt. For å gjøre dette må du:

  1. Velg brukerne du vil sende en invitasjon til på nytt
  2. Click on the “Resend Invite” option above the listed users

 

Legger du til mange brukere? Ikke noe problem! Du kan bruke verktøyet for masseopplasting.

Filformatet skal lagres som en .csv-fil fil.