Skip to main content

Støtte

Administrasjonsverktøy – Brukerbehandling

Publisert: 23. mai 2024 | Oppdatert: 22. november 2024

Identity Review 360 er den eneste globale identitetsgjennomgangsløsningen som tilbyr seks måter å søke på, robust analyse- og administrasjonsverktøy, direkte arbeidsflytintegrasjoner og en klar og fokusert brukeropplevelse.

Administratorer for det manuelle vurderingsteamet har tilgang til rapporterings- og analytiske verktøy som Identity Review 360 tilbyr. I denne artikkelen vil vi gå gjennom brukerroller samt hvordan du administrerer brukere, tilbakestiller brukerpassord, inviterer nye brukere og gjenoppretter slettede brukere.

 

Brukerroller

  1. Admins kan søke, oppdatere profilen sin, administrere brukere, få tilgang til faktureringsinformasjon og hente ut rapporter.
  2. Limited Admins har administratorrettigheter, men kan ikke søke og krever ikke en brukerplass.
  3. Brukere kan søke etter og oppdatere profilen sin, men har ikke tilgang til administrasjonsverktøy.
  4. Managers kan søke, administrere brukere og hente ut rapporter for den eller de tildelte gruppene sine.

 

Slik administrerer du brukere 

Administratorer kan administrere individuelle brukertillatelsesnivåer under kontoinnstillinger. For å få tilgang til kontoinnstillinger klikker du på pilen for nedtrekksmeny ved siden av profilbildet ditt øverst til høyre i Identity Review 360-kontoen din.

Når du er i kontoinnstillingene, klikker du på Administrer brukere i menyen til venstre. Administrer brukere har tre deler: Aktive brukere, Inviter brukere og Slettede brukere.

 

Aktive brukere

Når du klikker på aktive brukere, vil du se en søkbar liste over aktive brukere. For å angi tillatelsesroller for brukere eller sende en lenke for tilbakestilling av passord, navigerer du til brukernavnet og klikker på rediger.

 

Inviter nye brukere

Hvis du vil invitere nye brukere til kontoen din eller søke etter ventende invitasjoner etter navn eller e-postadresse, klikker du på fanen Inviter brukere og oppgir navn, e-postadresse og rolle. Brukeren vises som en ventende invitasjon til invitasjonen godtas. Hver invitasjon utløper om 10 dager. Hvis invitasjonen utløper eller ikke mottas, klikker du på Send på nytt-koblingen for å sende en ny invitasjon til å bli med i kontoen.

 

Gjenopprett slettede brukere

Slettede brukere finnes under fanen Slettede brukere. Hvis du vil gjenopprette tilgangen for en slettet bruker, klikker du på Gjenopprett-koblingen.