Skip to main content

Podrška

Kako da dodate i obrišete korisnike na svom nalogu

Objavljeno: 23. maj 2024. | Ažurirano: 15. novembar 2024.

Svaki korisnik zahteva sopstveno mesto. Ako su vam potrebna dodatna mesta na nalogu, obratite se svom menadžeru naloga.

Kako biste pronašli trenutnu listu aktivnih korisnika, poslali pozivnice novim korisnicima ili pregledali korisnike koji su obrisani sa vašeg naloga, započnite tako što ćete kliknuti na karticu Account Tools.

Iz opcije Account Tools kliknite na levu kolonu da biste pronašli stranicu Manage Users. Tamo ćete videti sledeće tri kartice:

  • Aktivni korisnici:
    • Kartica aktivnih korisnika omogućava vam da pretražujete, sortirate i brišete korisnike koji trenutno imaju pristup rešenju Ekata.
  • Pozovite korisnike:
    • Kartica „Pozovite korisnike” poslaće pozivnice novim korisnicima i omogućiti vam da pregledate pozivnice na čekanju koje još uvek nisu prihvaćene.
  • Izbrisani korisnici:
    • Kartica obrisanih korisnika omogućiće vam da pregledate i pretražujete korisnike koji su obrisani sa vašeg naloga.

Ponovno slanje pozivnica korisnicima

Pod karticom Pozivni korisnici, trebalo bi da vidite obrazac koji je potrebno popuniti za svakog korisnika kojeg želite da pozovete. Kada to popunite i odredite ulogu sa kojom želite da budu registrovani, klikom na „Pozovi korisnika” automatski će im biti poslata e-poruka sa pozivnicom koja će sadržati vezu za registraciju.

Ako vaši korisnici ne vide e-poštu sa pozivom za registraciju, možda ćete morati ponovo da im pošaljete e-poruke sa pozivom. Da biste to uradili, potrebno je da:

  1. Izaberite korisnike kojima želite ponovo da pošaljete pozivnicu
  2. Click on the “Resend Invite” option above the listed users

 

Dodajete mnogo korisnika? Nema problema! Možete da koristite alatku za grupno otpremanje.

Datoteku bi trebalo sačuvati u .csv formatu datoteku.