Steve Angello image

Stockholm, 15 mars 2018 – Goda nyheter för alla musikälskare! Den 17 april arrangerar Mastercard en exklusiv konsert på Berns med Steve Angello, house-ikonen och tidigare medlem av Swedish House Mafia. Med ny singel och nytt album blir detta hans första intima spelning i Sverige på flera år. Konserten är en del av Mastercards upplevelseprogram Priceless Stockholm och imorgon sker första biljettsläppet, öppet för alla med ett Mastercardkort.

I Mastercards upplevelseprogram Priceless Stockholm får Mastercards kortinnehavare tillgång till unika upplevelser och evenemang som det sällan ges möjlighet till på annat sätt. Det kan handla om allt från att komma bakom scenen och träffa skådespelare till att vara med och laga mat i köket med kockar i världsklass eller att få tillgång till en plats som vanligtvis inte är öppen för allmänheten.

Upplevelser koppat till musik är en viktig ingrediens i programmet och nu ges alltså alla med ett Mastercardkort möjligheten att köpa biljetter till en exklusiv spelning på Berns med house-ikonen Steve Angello.

”Musik är en passion som förenar människor världen över och det känns fantastiskt att nu få chansen att erbjuda Mastercards kortinnehavare en exklusiv spelning med världsartisten Steve Angello i Stockholm. Konserten är en unik möjlighet att dela en speciell upplevelse med sina vänner och jag är övertygad om att det kommer bli en ”Priceless” kväll", säger Malin Berge, marknadsdirektör Mastercard Norden och Baltikum.

Konserten kommer att ske på Berns den 17 april. Dörrarna öppnar kl. 19.30 och kl. 21.00 börjar konserten.

Det första biljettsläppet sker fredagen den 16 mars kl. 12.00 på www.priceless.com och är öppet för alla som har ett Mastercardkort.

Mastercard presskontakt:
Kimberley Hedlund-Torchia, Geelmuyden Kiese
+46 738 25 10 16
Kimberley.hedlund@gknordic.com

Steve Angello presskontakt:
Elin Widmark, Assefa Communication
elin@assefa.se

Om Priceless Stockholm
Priceless Stockholm är Mastercards upplevelseprogram där Mastercards kortinnehavare ges möjligheten till unika och exklusiva upplevelser. Stockholm är en av alla världsstäder som ingår i det globala konceptet Priceless Cities. För mer information, besök www.priceless.com samt följ oss på Facebook för kommande evenemang.

Om Mastercard
Mastercard (NYSE:MA) är ett teknikföretag inom den globala betalningsindustrin. Vi driver världens snabbaste nätverk för betalningsprocesser som knyter samman konsumenter, finansiella institutioner, handlare, myndigheter och företag i över 210 länder och marknader. Mastercards produkter och lösningar gör vardagliga aktiviteter – som inköp, shopping, resande och företagande – enklare, säkrare och mer effektivt för alla. Följ oss på Twitter @MastercardSE, vår blogg Beyond The Transaction och prenumerera på de senaste nyheterna som publiceras på Engagement Bureau. För mer information besök: www.Mastercard.se

 

 
Frida Almgren