Scoort jouw elftal gratis kaarten voor Ajax – Real Madrid?

31 januari 2019 | Door Robbert Vreeburg
Als sponsor van de UEFA Champions League biedt Mastercard trouwe fans een onbetaalbare ervaring

Op woensdag 13 februari staat Ajax in de achtste finales van de UEFA Champions League tegenover Real Madrid. Hoewel deze wedstrijd al volledig uitverkocht is, biedt Mastercard als sponsor van de UEFA Champions League een heel elftal de mogelijkheid om deze nu al historische wedstrijd bij te wonen.

Er zijn van die voetbalwedstrijden die je eigenlijk niet mag missen. Roemruchte matches waar niet alleen de fans al tijden over praten, maar ook liefhebbers van het spelletje in het algemeen. Ajax tegen Real Madrid in de achtste finales van de UEFA Champions League op woensdag 13 februari is zo’n wedstrijd.

Mastercard heeft nog precies 11 toegangskaarten over. En jij kunt ze winnen. Collega’s, vrienden, familieleden of teamgenoten – als winnaar bepaal jij welke 10 mensen met jou mee mogen.

Schrijf jouw elftal in via het formulier op www.pricelessspecials.nl/special/ajaxreal/ en maak kans op deze laatste toegangskaarten voor Ajax – Real Madrid in de Johan Cruijff ArenA. De winactie loopt tot en met 7 februari 2019. Mastercard maakt op 8 februari bekend wie de gelukkige winnaar van de 11 tickets is. Deelname is alleen mogelijk als je in Nederland woont en ouder bent dan 18 jaar.

Wie weet staan jij en je teamgenoten samen te juichen tijdens een historische wedstrijd. Voor de nieuwe sterren Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt van Ajax versus het Real van de ervaren Luka Modric en Karim Benzema. Maar ook voor de strijd van de viervoudig winnaar (Ajax) van de ‘cup met de grote oren’ versus de Koninklijke die ‘m als recordhouder al 13 keer won, inclusief de laatste drie edities. Daar moet je toch bij zijn?

Zie voor actievoorwaarden: www.pricelessspecials.nl/special/ajaxreal/
Photo of Robbert Vreeburg
Robbert Vreeburg, Communications Manager Mastercard Netherlands

+31 20 794 6032