Duett tar i bruk open banking fra Mastercard for å forenkle og automatisere regnskap for virksomheter i Norge

Mastercards teknologi for open banking gir det bransjeledende regnskapsprogrammet Duett Økonomi mulighet til å automatisere og forenkle regnskapsføringen for mer enn 75 000 virksomheter i Norge.

I takt med det digitale skiftet øker forventningene fra alle typer virksomheter om økt fleksibilitet og brukervennlighet. Open banking har potensial til å revolusjonere finanstjenester og tilby smartere og mer verdifulle digitale opplevelser, og samtidig gi virksomhetene større kontroll på hvor og hvordan deres data brukes.

Samarbeidet mellom Mastercard og Duett Økonomi gjør det enklere å benytte finansielle data og koble banktjenestene direkte inn i regnskapsprogrammet. Dette forbedrer håndteringen av avstemming og betalinger, fordi transaksjoner synkroniseres uten forsinkende filhåndtering. API-integrasjoner fra Mastercard gir tilgang til data og transaksjoner fra alle norske banker i sanntid.

«Vi er svært fornøyde med å samarbeide med Mastercard for å tilby våre kunder ny og bedre funksjonalitet med open banking i regnskapsprogrammet. Vi jobber kontinuerlig med å effektivisere og styrke samarbeidet mellom regnskapsførere og deres kunder. Sanntids bankinformasjon automatisk oppdatert direkte i Duett Økonomi vil gi bedre innsikt, spare tid og redusere kostnadene for alle parter», sier Arne Uppheim, Chief Product Officer i Duett.

«Med vår nye løsning for bankintegrasjon blir vanlige bankoppgaver mer effektive og tilgjengelige i nye brukerflater. Det gir bedriftene og regnskapsføreren et bredere spekter av produkter og tjenester som forenkeler deres hverdag. Vi er begeistret over å se at Duett videreutvikler sin ledende rolle i å automatisere regnskapsføring basert på vår open banking-teknologi», sier Jan Hauglie, Senior vice president i Mastercard Payment Services i Norge.

Mediekontakter

Karin Strand, Mastercard Nordics & Baltics
Rune Kallehauge, Mastercard – Open Banking
Carol Røsland, Duett

Om Duett

Duett AS er en ledende leverandør av regnskapsprogramvare i Norge, og tilbyr avanserte programvare- og hostingtjenester til regnskapskontorer og deres kunder. I over 40 år har Duett jobbet for å forenkle og effektivisere regnskapsbransjen gjennom innovativ teknologi. Dette bidrar til økt lønnsomhet og tettere samarbeid mellom regnskapsførere og deres kunder.

Les mer: Bankintegrasjon med Mastercard - framtidens betalingsløsning | Duett Økonomi

Om Mastercard

Mastercard er et globalt teknologiselskap innen betalingsbransjen. Vårt oppdrag er å koble sammen og drive en inkluderende, digital økonomi som kommer alle til gode overalt, ved å gjøre transaksjoner trygge, enkle, smarte og tilgjengelige. Ved å bruke sikre data og nettverk, partnerskap og lidenskap hjelper våre innovasjoner og løsninger enkeltpersoner, finansinstitusjoner, myndigheter og virksomheter å realisere sitt potensial. Vår anstendighetskvotient, eller DQ, driver kulturen vår og alt vi gjør i og utenfor selskapet vårt. Med forbindelser på tvers av mer enn 210 land og territorier, bygger vi en bærekraftig verden som åpner for uvurderlige muligheter for alle.


www.mastercard.com