Utforsk nyheter, historier og medieressurser fra Mastercard

 
Mastercard Lighthouse MASSIV og UNDP kunngjør partnerskap og styrker sine forpliktelser innen effektmåling og selskapsstyring for oppstartsbedrifter

Mastercard inngår partnerskap med FNs utviklingsprogram (UNDP) om Lighthouse MASSIV: et gratis oppstarts-partnerskapsprogram dedikert til å hjelpe én milliard mennesker å leve mer velstående og forbedre livssikkerhet innen 2025. Formålet med Mastercard Lighthouse MASSIV-programmet er å støtte impact-teknologiselskaper om deres effektmåling og selskapsstyring, og videre koble dem til det brede FN-nettverket og initiativene.

Fem lovende impact tech-selskaper fra Norden og Baltikum melder seg på Mastercards Lighthouse MASSIV-partnerprogram for å tilrettelegge for global skalering

Lighthouse MASSIV, Mastercards partnerprogram for impact tech-virksomheter dedikert til å øke velstanden og livssikkerheten til én milliard mennesker innen 2025, har gleden av å kunngjøre høstklassen sin, som består av fem oppstartsbedrifter innen bærekraft og sosial påvirkning fra Norge, Danmark, Sverige og Estland.

Oppstartsbedrifter innen smartbetaling dominerer høstutgaven av Lighthouse FINITIV 2022

Vårprogrammet til Mastercard Lighthouse FINITIV 2022 var dominert av selskaper som jobbet innen betalingsmottak. Derfor ser høstprogrammet ut til å være fokusert på å forbedre transaksjoner gjennom smarte løsninger, lojalitet, transaksjonsovervåking og svindelforebygging. Totalt ble 15 selskaper valgt ut til å delta i FINITIV 2022 høstprogrammet, som vil bli med på kick-offs i Sverige, Finland og Latvia.