Utviklingen av Mastercards merkevareidentitet

«Fornyelse i den digitale alderen krever moderne enkelhet ... og når mer enn 80 prosent av mennesker spontant gjenkjenner Mastercard-symbolet uten ordet Mastercard, kjente vi oss klare til å ta det neste skrittet i merkevareutviklingen vår. Vi er stolte av den rike mekevarearven vår og er begeistret over å se at de ikonisk sirklene klarer seg på egen hånd.»
Raja Rajamannar, Chief Marketing and Communication Officer hos Mastercard

Videoer

Mastercard avdekker sin første musikksingelplate noensinne og leverer den nyeste utviklingen innenfor lydmerkevareidentitet for det neste tiåret

Bygget på tillit og lidenskap, omdefinerer Mastercard hvordan folk samhandler og husker merket med utgivelsen av sin første lydintegrerte musikksingel noensinne. Etter hvert som opplevelser i økende grad definerer merkevaren i forbrukernes øyne designer Mastercard forbrukerreiser som imøtekommer sansene og forsterker merkevaren på nye og differensierte måter.

 

Uvurderlig av Laduree Unboxing

 

 

 

Raja Rajamannar: Flersensorisk merkevarebygging i en digital tidsalder

Mastercards Chief Marketing and Communications Officer snakker om hvor kraftig multisensorisk merkevarebygging er før Lions Festival of Creativity i Cannes.

 

 

Lyd på: Mastercard lanserer lydmerke

Mastercard lanserer sin lydmerkeidentitet, en omfattende lydarkitektur som er et tegn på de nyeste fremskrittene for merkevaren. Uansett hvor forbrukerne har med Mastercard å gjøre verden over – det være seg fysisk, digitalt eller på telefonen – sørger den særpregede og minneverdige Mastercard-melodien for en enkel og sømløs gjenkjennelighet.

 

 

 

Godkjennelseslyd

Kunstnerloft

Drosje

Mastercards merkevareidentitetsutvikling

Mastercard avduket en ny merkevare og designsystem. Utviklet fra selskapets ikoniske røde og gule sammengripende sirkler, tar det nye designet Mastercard inn i den digitale fremtiden. Det mest omfattende designsystemet noensinne introdusert hos Mastercard, lanseres fra høsten av.