Skip to main content

Support

Sådan tilføjer og sletter du brugere på din konto

Offentliggjort: 23. maj 2024 | Opdateret: 15. november 2024

Hver bruger kræver sin egen plads. Hvis du har brug for yderligere pladser på din konto, bedes du kontakte din kontoansvarlige.

Hvis du vil finde din aktuelle liste over aktive brugere, sende invitationer til nye brugere eller se brugere, der er blevet slettet fra din konto, skal du starte med at klikke på fanen Account Tools.

Gå til Account Tools, og klik i venstre kolonne for at finde siden Manage Users. Her vil du se følgende tre faner:

  • Aktive brugere:
    • Under fanen "Aktive brugere" kan du søge efter, sortere og slette brugere, der i øjeblikket har adgang til Ekata.
  • Inviter brugere:
    • Fanen til at invitere brugere sender invitationer til nye brugere og giver dig mulighed for at se afventende invitationer, der endnu ikke er blevet accepteret.
  • Slettede brugere:
    • Fanen med slettede brugere giver dig mulighed for at få vist og søge efter brugere, der er blevet slettet fra din konto.

Gensendelse af brugerinvitationer

Under fanen Invite Users bør du se en formular, som skal udfyldes for hver bruger, du ønsker at invitere. Når du har udfyldt denne og angivet den rolle, de skal registreres med, vil et klik på "Invite User" automatisk sende dem en e-mail med en invitation, som indeholder et link til registrering.

Hvis dine brugere ikke kan se en e-mail, der inviterer dem til at registrere sig, kan det være nødvendigt at sende deres invitations-e-mails igen. For at gøre dette skal du:

  1. Vælg de brugere, som du vil sende en invitation til igen
  2. Klik på indstillingen "Send invitation igen" over de viste brugere

 

Tilføjer du mange brugere? Intet problem! Du kan bruge værktøjet til masseupload.

Filformatet skal gemmes som en .csv fil.