Skip to main content

Support

Administrationsværktøjer – Brugeradministration

Offentliggjort: 23. maj 2024 | Opdateret: 22. november 2024

Identity Review 360 er den eneste globale identitetsgennemsynsløsning, der tilbyder seks måder at søge på, robuste analyse- og administrationsværktøjer, direkte arbejdsgangsintegrationer og en klar og fokuseret brugeroplevelse.

Administratorer for det manuelle gennemgangsteam har adgang til de rapporterings- og analytiske værktøjer, som Identity Review 360 leverer. I denne artikel gennemgår vi brugerroller samt hvordan man administrerer brugere, nulstiller brugeradgangskoder, inviterer nye brugere og gendanner slettede brugere.

 

Brugerroller

  1. Administratorer kan søge, opdatere deres profil, administrere brugere, få adgang til faktureringsoplysninger og hente rapporter.
  2. Limited Admins har administratorrettigheder, men kan ikke søge og kræver ikke en brugerplads.
  3. Brugere kan søge i og opdatere deres profil, men har ikke adgang til administrationsværktøjer.
  4. Managers kan søge, administrere brugere & hente rapporter for deres tildelte gruppe(r).

 

Sådan administrerer du brugere 

Administratorer kan administrere individuelle brugertilladelsesniveauer under Kontoindstillinger. For at få adgang til kontoindstillinger skal du klikke på rullepilen ved siden af dit profilbillede i øverste højre hjørne af din Identity Review 360-konto.

Når du er i Kontoindstillinger, skal du klikke på Administrer brugere i menuen til venstre. Administrer brugere har tre sektioner: Aktive brugere, Inviterede brugere og Slettede brugere.

 

Aktive brugere

Når du klikker på aktive brugere, får du vist en søgbar liste over aktive brugere. Hvis du vil angive brugertilladelsesroller eller sende et link til nulstilling af adgangskode, skal du gå til brugernavnet og klikke på rediger.

 

Inviter nye brugere

Hvis du vil invitere nye brugere til din konto eller søge efter afventende invitationer efter navn eller e-mail, skal du klikke på fanen Inviter brugere og indtaste deres navn, e-mailadresse og rolle. Brugeren vil blive vist som en afventende invitation, indtil invitationen accepteres. Hver invitation udløber om 10 dage. Hvis invitationen udløber eller ikke modtages, skal du klikke på linket Send igen for at sende en ny invitation til at deltage i kontoen.

 

Gendan slettede brugere

Slettede brugere kan findes under fanen Slettede brugere. Klik på linket Gendan for at gendanne adgangen for en slettet bruger.