Anyák napi videóüzenetek a Mastercardtól a Katona József Színház művészeinek közreműködésével

2020. május 3. | Budapest | Által editorhu

Közösségi média kampánnyal segítik azokat, akiknek május első vasárnapját édesanyjuktól távol kell tölteniük.


Anyák napja alkalmából fogott össze a Mastercard és a budapesti Katona József Színház.  A fővárosi társulat elismert és népszerű színészeinek tolmácsolásában üzenhetnek azok a gyerekek, akik személyesen most nem köszönthetik édesanyjukat, nagymamájukat. Természetesen megtehetik ezt mindazok is, akik kedvelik Ónodi Esztert, Jordán Adélt, Borbély Alexandrát, Fekete Ernőt, Keresztes Tamást és nem utolsó sorban a teátrum igazgatóját, Máté Gábort.

„Sokan vagyunk mi is a Mastercardnál, akik nem tudjuk személyesen köszönteni édesanyánkat, nagymamánkat, de így is szerettük volna különlegessé tenni ezt a napot a számukra. A Katonával közel egy évtizedes a partnerségünk, ők hasonlóan hozzánk - de természetesen a színházi szcénában - régóta a legkreatívabb és leginnovatívabb társulatok egyiknek számítanak, így nem volt kérdés, hogy őket hívjuk segítségül. Reméljük, hogy ezekkel a videókkal felbecsülhetetlen pillanatokat tudunk szerezni az üzenet feladóinak és címzettjeinek egyaránt” – mondta Eölyüs Endre, a Mastercard Magyarországért felelős igazgatója.

„Köszönettel vettük a Mastercard megkeresését, hiszen mindig öröm, ha mint legrégebbi partnerünkkel, együtt dolgozhatunk egy kreatív feladat megvalósításán. Magunkénak éreztük a kezdeményezést, mert tudjuk, az édesanyáknak, nagymamáknak milyen nehéz, hogy szeretteiket már hetek óta nem ölelhették magukhoz. Reméljük, a videókkal enyhíthetjük a személyes kapcsolat hiányát és hozzájárulhatunk, hogy az ünnep ilyen körülmények között is ünnep maradhasson” – tette hozzá Máté Gábor, a Katona József Színház igazgatója.

A rendhagyó anyák napi videók a Mastercard Fabeook oldalán és Instagram profiljának Story-jában érhetők el 2020. május 3-án kora reggeltől, hogy mindenki időben megoszthassa, továbbküldhesse édesanyjának és nagymamájának.

editorhu