A Mastercard és a vcita együttműködése a mikro- és kisvállalkozásokat segíti Európában

2020. április 20. | Által editorhu

A „Business Unusual” egy komplett ügyfélkapcsolat-menedzsment program (CRM) és tanulási megoldás, amely a hatékonyabb üzleti működést teszi elérhetővé a mikro- és kisvállalatok számára egyetlen alkalmazáson keresztül.   

A CRM startup, a vcita és a Mastercard Európában indítja el a Business Unusual nevű programot, mely egy olyan komplett tanulási és menedzsment megoldás, amellyel kifejezetten a mikro- és kisvállalkozások digitalizációját szeretnék segíteni.

A platform az adminisztrációs feladatok automatizálását egyetlen alkalmazás használatával teszi elérhetővé és több, a mindennapi működést támogató funkcióval rendelkezik:

  • Ügyfélkezelés
  • Számlázás
  • E-számlázás
  • Online feladat ütemezés
  • E-mail marketing
  • Oktatási és tanulási platform

A Mastercard saját, kiterjedt európai partnerhálózata számára teszi lehetővé, hogy a Business Unusual platformmal a hagyományos banki szolgáltatásokon felül is támogatni tudják a kisvállalkozói ügyfélkört. A szolgáltatást a regisztrációtól számított 3 hónapig ingyenesen vehetik igénybe a kis- és mikrovállalkozások. A programot úgy alakították ki, hogy rövid – és hosszútávon is megoldást jelentsen a helyi vállalkozók és vállalkozások üzleti igényeire.

A Business Unusual használatával a kisvállalkozók nemcsak gyakorlati tanácsokkal segíthetik egymást, de a sikereikről és kudarcaikról is beszámolhatnak. A fejlesztők annak érdekében, hogy a mostani, rendkívüli helyzetben is helyt tudjanak állni, kifejezetten erre kialakított tartalommal is segítik az érintetteket. Ezek a források megmutatják, hogy a vállalkozók hogyan kezelhetik jól a most felmerült problémákat, hogyan vihetik át vállalkozásukat az online térbe, hogyan maradhatnak kapcsolatban az ügyfeleikkel, és hogyan tervezhetik meg a következő napjukat.  Mivel a tananyag is a CRP program része, a felhasználók néhány kattintással akár azonnal hasznosíthatják is a tanultakat.

„A fejlesztések során a két legértékesebb kapcsolatunkra támaszkodtunk - az elsőt a minket körülvevő vállalkozói közösség jelenti: a vcita felhasználók tanácsokkal és egymás támogatásával segítenek társaiknak a mostani bizonytalan gazdasági helyzetben. A második pedig a Mastercard csapata, akik hozzánk hasonlóan gondolkodnak és osztoznak abban a szilárd meggyőződésünkben, hogy ezzel az együttműködéssel segíthetünk a gazdaságaink gerincét adó vállalkozásoknak a felemelkedésben, szilárd alapot biztosítva a sikerhez – mondta Adi Engel, a vcita üzletfejlesztési vezetője.

„Örülünk a mostani vcita-val közös együttműködésnek, amely a mikro- és kisvállalkozások tulajdonosai számára teszi lehetővé, hogy ebben a kritikus időben hatékonyan vezessék vállalkozásukat. Nagyon fontos számunkra, hogy valamennyi vállalkozás partnerévé válhassunk Európában és szerte a világon. A vcita-val együttműködve valódi segítséget nyújtunk a kisvállalkozások számára, mivel a Business Unusual segít számukra a digitális készségeket mindennapi működésük részévé tenni. A kisvállalkozások nehézségeit a helyi gazdaságok is megérzik, ezért a Mastercard örömmel támogatja közösségeink ezen fontos pilléreit” – mondta Marcus O’Toole, a Mastercard Europe kisvállalati szegmenséért felelős alelnöke.


BusinessUnusual_Mastercard_vcita

editorhu