A Mastercard márkaidentitásának fejlődéstörténete

„Az újratervezés a digitális korban modern egyszerűséget igényel... és mivel az emberek több mint 80 százaléka spontán felismeri a Mastercard jelet a „mastercard” szó nélkül, úgy éreztük, készen állunk arra, hogy megtegyük ezt a lépést márkanevünk fejlődéstörténetében. Büszkék vagyunk márkánk gazdag örökségére és izgatottan várjuk, hogy az ikonikus körök önmagukban is megállják a helyüket.”
Raja Rajamannar, a Mastercard marketing- és kommunikációs vezérigazgatója

Videók

A Mastercard bemutatja legelső kislemezét, amely meghatározza zenei dallamának legújabb fejlődéstörténetét a következő évtizedre

A bizalomra és szenvedélyre alapozva, a Mastercard első zenei kislemezének kiadásával újraértelmezi az emberek márkához fűződő kapcsolatát és a márka felidézését. Mivel a tapasztalatok egyre inkább meghatározzák a márkát a fogyasztó szemében, a Mastercard olyan fogyasztói élményeket tervez, amelyek kielégítik az érzékeket, valamint új és differenciált módon erősítik meg a márkát.

 

Priceless Laduree jóvoltából - Kicsomagolás

 

 

 

Raja Rajamannar: Több érzékszervre ható arculattervezés a digitális korszakban

Raja Rajamannar: Több érzékszervre ható arculattervezés a digitális korszakban

 

 

Hang be: Mastercard bemutatja márkadallamát

A Mastercard bemutatja márkadallamát, amely a márka legújabb fejlődését jelző, átfogó hangrendszer. Bárhol is vegye igénybe a fogyasztó a Mastercardot világszerte, legyen az fizikai, digitális vagy hangkörnyezet, az egyedi és emlékezetes Mastercard dallam egyszerű és kellemes ismeretséget nyújt.

 

 

 

Jóváhagyási hang

Művész tetőtere

Taxi

A Mastercard márkaidentitásának fejlődéstörténete

A Mastercard új márkajelzést és formatervezési rendszert mutatott be. A vállalat ikonikus, piros és sárga összefonódó köreiből kifejlődött új kialakítás a Mastercardot a digitális jövőbe viszi. A Mastercardnál valaha bevezetett legátfogóbb formatervezési rendszer ősszel kerül bemutatásra.