Fizetési innováció a Pizza Hut éttermeiben

2018. március 1. | Által editorhu

IMAGE DISTRIBUTED FOR MASTERCARD - Visitors walk past the Mastercard booth at the 2018 Mobile World Congress on Monday, Feb. 26, 2018 in Barcelona, Spain. (Manu Fernandez/AP Images for Mastercard)

Március 19-től a Pizza Hut brit éttermeiben is fizethetünk a mobilunk segítségével, anélkül, hogy a pincérre és a számlára kéne várnunk. Ezzel pedig átlagosan 12 percet spórolhatunk meg az étteremben eltöltött időből.

A Qkr! with Masterpass a Mastercard megoldása, amellyel nem csak fizethetünk, rendelést adhatunk le, de ha baráti társasággal ülünk be valahova, osztozhatunk is a számla végösszegén. A Mastercard Labs által fejlesztett applikáció mögött a Masterpass rendszere működik, amely a magyar felhasználók számára is ismerős lehet. A szolgáltatáshoz elég csak egyszer megadnunk adatainkat, amely később biztonságosan tárolódik és felgyorsítja az online vásárlások végén a fizetési folyamatot.

A Qkr! Nagy Britannia mellett korábban már Amerikában, Ausztráliában, Írországban, Szingapúrban és Dél-Afrikában is bemutatkozott. Ezekben az országokban az éttermeken és bárokon kívül használják iskolai kiadások fizetésekor, sporteseményeken, parkoláskor, vagy akár árukiadó automaták használata során is

editorhu