MasterCard® World Elite kartica

Ukoliko na Vašoj MasterCard
kartici piše WORLD ELITE, možete reći:,,Svet prepun mogućnosti je preda mnom”

image


MasterCard World Elite kartica je više od kartice. To je personalizovana usluga koja Vam može pomoći da iskusite najupečatljivije trenutke u životu, u svako doba dana i noći, bilo gde u svetu.

World Elite kartica je posebno dizajnirana za Vas, tako da bez obzira na izdavaoca kartice, odmah možete prepoznati i uveriti se u kvalitet MasterCard World Elite brenda

imageŽelite da saznate više?

Bilo da često putujete ili više volite da uživate u luksuzu u svojoj zemlji, World Elite kartica je za Vas.

Dizajnirana sa ciljem da pruži fleksibilnost, World Elite kartica je osmišljena da olakša i poboljša svakodnevne kupovine, pružajući zagarantovani nivo atraktivnih karakteristika, u koje mogu spadati i specijalizovane pogodnosti prilikom putovanja, usluge vezane za ličnu bezbednost ili druge vredne pogodnosti.

imageKONSIJERŽ USLUGE GDE GOD DA KRENETE

Uz MasterCard World Elite karticu dobijate besplatnu konsijerž uslugu koja može da zameni neumornog ličnog asistenta, a koja Vam je na raspolaganju 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Treba da pronađete retke proizvode ili da rezervišete savršeni sto u restoranu? Konsijerž je tu da Vam pomogne. Da biste kontaktirali sa konsijeržom, pozovite broj ispisan na poleđini Vaše kartice.

Naravno, zahvaljujući kombinaciji ovih izvanrednih pogodnosti sa visokom platežnom moći i neprevaziđenom prihvaćenošću širom sveta, World Elite kartica postaje više od kartice. World Elite kartica je Vaša garancija da ste izabrali karticu svetske klase.

KARAKTERISTIKE