MasterCard® Standard kartica:

Početak finansijske
samostalnosti

image


MasterCard Standard kartica pruža Vam mogućnost da postavite osnovu kredita koju vremenom možete ojačati. Korišćenje kartice za osnovne kupovine može Vam pomoći da kontrolišete troškove i održavate životni stil koji želite. Karticu možete koristiti za plaćanje na lokacijama gde gotovina ili čekovi nisu prihvaćeni, kao što su hoteli ili kupovina preko interneta, kao i da biste pokrili neočekivane troškove.

Podnesite zahtev za karticu: Ovde možete saznati gde možete podneti zahtev

POMOĆ KADA VAM JE POTREBNA

MasterCard Standard kartica Vam obezbeđuje stalni pristup MasterCard globalnim uslugama (Global Service®*), usluzi za podršku korisnicima koja je dostupna svakog dana u godini kako bi Vam pomogla u slučaju gubitka ili krađe kartice. Dobijate trenutnu pomoć prilikom zamene kartice, a ukoliko se nađete bez kartice u hitnim slučajevima, možete dobiti i gotovinski avans.

VRSTE KREDITNIH KARTICA

image

MasterCard® GOLD KARTICA

Omogućava Vam povećanje platežne moći, globalnu prihvaćenost i dodatne pogodnosti..

Saznajte više.

image

MasterCard® PLATINUM KARTICA

Ključno platežno sredstvo za korisnike premijum kartica koji traže prihvaćenost širom sveta, odličnu uslugu i pristup izvanrednim pogodnostima.

Saznajte više.

image

MasterCard® WORLD ELITE KARTICA

Omogućava Vam da idete na mesta i ka ciljevima koji Vama najviše znače, onako kako Vi to želite.

Saznajte više.

KARAKTERISTIKE

* Pojedina ograničenja, pravila i uslovi se mogu primenjivati. Za dodatne informacije, molimo kontaktirajte sa svojim izdavaocem kartice.