MasterCard® pripejd kartice

Praktičnije
od gotovine

image

Jednostavno, MasterCard pripejd kartica je lakši način plaćanja.

Samo dopunite karticu i koristite je za sve ono za šta koristite gotovinu - za kupovinu, plaćanje računa ili svakodnevne nabavke. MasterCard pripejd kartice možete koristiti svuda gde se prihvataju Debit MasterCard kartice – iskoristite dodatne pogodnosti koje gotovina ne nudi.

Šta je pripejd kartica?

Pripejd kartica je platna kartica na koju novac uplaćujete Vi ili neko drugi. Ovu karticu možete koristiti za plaćanje računa i kupovinu u prodavnicama, putem telefona ili preko interneta. Možete koristiti svoju pripejd karticu za kupovinu na svim mestima gde su MasterCard ili Maestro kartice prihvaćene. Zaista je lako, a i praktičnije je i bezbednije od gotovine. Izgubljenu ili ukradenu karticu možete blokirati, a sredstva sa nje prebaciti na zamensku karticu. Opšti uslovi korišćenja se primenjuju.

Šta mi je potrebno za dobijanje kartice?

Možda će biti potrebno da dostavite dokaz o svom identitetu i adresi prilikom podnošenja zahteva za pripejd karticu, ali to je sve. Svako je može dobiti – nema provera kreditne sposobnosti, niti morate dostaviti bilo koje druge podatke.

VRSTE PRIPEJD KARTICA

image

Novac za svakodnevnu upotrebu:

Koristite MasterCard Everyday pripejd karticu za sve za šta biste inače koristili gotovinu. Bez obzira da li želite nešto da kupite, platite račune ili efikasnije upravljate svojim troškovima, imaćete jednostavan, efikasan i lakši način raspolaganja svojim novcem.

image

Poklon:

Poklon: Izbor savršenog poklona nikad nije bio lakši. Pripejd poklon kartice nude brojne prednosti. Poklon-vaučeri i tradicionalne poklon-kartice često su vezani za određene trgovce ili tržne centre - MasterCard ili Maestro poklon pripejd kartice mogu se koristiti gde god su MasterCard i Maestro kartice prihvaćene.

image

Putovanje:

Kada putujete, isplati se imati siguran i praktičan način plaćanja. Za razliku od unovčavanja putničkih čekova, nije Vam potreban pasoš da biste dobili svoj novac. Takođe, možete uplatiti dodatni iznos na svoju karticu tokom putovanja. Pritom, ako izgubite karticu ili Vam je ukradu, to uopšte nije isto kao da ste izgubili gotovinu*. Većina izdavalaca putničkih kartica obezbediće Vam privremenu zamensku karticu ili gotovinu za hitne slučajeve dok ste na putu.

KARAKTERISTIKE