MasterCard® Platinum kartica:

Prednosti istaknutih
klijenata

image

IZUZETNE POVLASTICE ZA ONE KOJI SU IH ZASLUŽILI

MasterCard Platinum kartica je platežno sredstvo namenjeno premijum korisnicima kartica koji očekuju prihvaćenost širom sveta, odličnu uslugu i pristup izuzetnim pogodnostima. Ako je uživanje u zadovoljstvima koje život pruža Vaša strast, ova kartica je dorasla tom zadatku.

Podnesite zahtev za karticu: Ovde možete saznati gde možete podneti zahtev

U SKLADU SA STILOM ŽIVOTA:

Prepoznatljivost i prihvaćenost MasterCard Platinum kartice širom sveta znači da ćete moći da je koristite kako god Vam odgovara za sve vrste kupovina – od velikih do malih, kako planiranih tako i spontanih. Sa karticom koja uključuje Osiguranje kupovine*, dobijate 90 dana zaštite od gubitka, krađe ili oštećenja za većinu stvari koje kupite.

POJEDNOSTAVLJENA PUTOVANJA:

Kada putujete u zemlji ili inostranstvu, MasterCard Platinum kartica Vam može pružiti pogodnosti koje Vam mogu biti od pomoći u svemu, počevši od organizacije aktivnosti u vezi sa pasošem i vizom do pronalaženja izgubljenog prtljaga. Pomoću nje možete dobiti i uvid u mrežu lekara i advokata, kao i kontakt informacije lokalnih ambasada i konzulata.

VRSTE KREDITNIH KARTICA

image

MasterCard® STANDARD KARTICA

Pruža Vam mogućnost da postavite osnovu kredita koju vremenom možete ojačati.

Saznajte više.

image

MasterCard® GOLD KARTICA

Omogućava Vam povećanje platežne moći, globalnu prihvaćenost i dodatne pogodnosti.

Saznajte više.

image

WORLD ELITE MasterCard® KARTICA

Omogućava Vam da idete na mesta i ka ciljevima koji Vama najviše znače, onako kako Vi to želite.

Saznajte više.

KARAKTERISTIKE

* Pojedina ograničenja, pravila i uslovi se mogu primenjivati. Za dodatne informacije, molimo kontaktirajte sa svojim izdavaocem kartice.