Etusivu

Yrityksille

Merchants

Tietoja yhtist

Yksityisyydensuoja

Eurooppalaiset verkkosivustojen tietosuojaperiaatteet

MasterCard Worldwide -ryhmä, johon kuuluvat Euroopassa MasterCard Europe sprl ja Maestro International, on jo pitkään tunnustanut kuluttajan yksityisyyden suojan tärkeyden. Lähestymistapamme perusteet on kuvattu MasterCardin tietosuojailmoituksessa [linkki]. Se sisältää ohjeet, joita voidaan mukauttaa uusien tekniikkojen kuten Internetin käyttöön ja eri puolilla maailmaa voimassa oleviin erilaisiin yksityisyyden suojaa koskeviin oikeudellisiin vaatimuksiin ja kuluttajien odotuksiin.

Näissä eurooppalaisissa verkkosivustojen tietosuojaperiaatteissa kerrotaan, miten MasterCard Worldwide –ryhmä kerää ja käyttää eurooppalaiselle yleisölle tarkoitetuilla verkkosivuillamme käyviä vierailijoita koskevia tietoja. Sivuillamme, joilla henkilötietojanne pyydetään, annamme tarvittaessa myös tarkempia tietoja. Siellä on tarpeen mukaan myös valintaruutuja tai vaihtoehtopainikkeita, joilla voit ilmaista mielipitesi. Tutustu tarkoin näihin eurooppalaisiin verkkosivustojen tietosuojaperiaatteisiin sekä eurooppalaisilla sivuillamme esiteltyihin yksityisyyden suojaa koskeviin erityistietoihin ja -vaihtoehtoihin. Käyttäessäsi tätä sivustoa ja antaessasi tietoja itsestäsi ilmaiset samalla suostuvasi siihen, että keräämme, käytämme ja paljastamme henkilötietojasi näiden eurooppalaisten verkkosivustojen tietosuojaperiaatteiden sekä kyseisillä verkkosivuilla kuvattujen erityistietojen ja vaihtoehtojen mukaisesti.

Tilastotiedot käynnistäsi

Monet sivustoistamme hyödyntävät yleisiä Internet-tekniikkoja kuten evästeitä (cookies) ja palvelimen lokitiedostoja, joiden avulla keräämme tietoja sivustojemme käytöstä. Tiedot koskevat sitä, kuinka moni käy sivuillamme tai palaa niille, miten he käyttävät sivujamme, millä sivuilla he käyvät ja kuinka moni jatkaa muille MasterCard Worldwide -ryhmän ylläpitämille tai tukemille sivuille. Nämä tiedot auttavat meitä huolehtimaan sivustojen kapasiteetista ja kehittämään niitä. Näitä tietoja ei säilytetä muodossa, joka mahdollistaisi henkilöllisyytesi paljastumisen. Voimme myös käyttää tekniikkoja kuten "istuntokohtaisia evästeitä", jotka auttavat sinua siirtymään sivustomme sivulta toiselle käyntisi aikana, mutta näitä tietoja ei säilytetä käyntisi jälkeen.

Tiedot, jotka haluat antaa

Joillakin sivustoillamme sinulla on mahdollisuus pyytää lisäpalveluja tai –tietoja, osallistua kilpailuihin, jättää työhakemuksia tai käydä kanssamme sähköistä kirjeenvaihtoa. Tällaisissa tapauksissa kerromme sinulle, mitkä tiedoista ovat pakollisia ja mitkä valinnaisia sekä miten niitä käytetään. Kerromme myös, miten saat meihin yhteyden lisätietoja varten tai voidaksesi tarkastella, korjata tai poistaa henkilötietojasi.

Henkilötietojen käyttö ja jakaminen

Kun annat meille jonkin eurooppalaisen sivustomme välityksellä henkilötietojasi, valtuutat meidät samalla käyttämään tietoja ilmoittamaamme tarkoitukseen, paljastamaan niitä kumppaneillemme, jotka määrittelemme tapauskohtaisesti sivuillamme tietoja pyytäessämme, tai MasterCard Worldwide –ryhmään kuuluville yhtiöille. Valtuutat meidät myös säilyttämään tiedot sen ajan, joka on tarpeen kyseisiä tarkoituksia varten.

Lisäksi voimme käyttää, jakaa ja säilyttää tietoja laissa vaadittuihin tarkoituksiin tai varmistaaksemme tietojen turvallisuuden, suojellaksemme sinua ja itseämme petoksilta ja muita väärinkäytöksiltä tai liittyen oikeudellisiin vaateisiin taikka velvoitteisiin.

Monissa tapauksissa tietojasi käsitellään MasterCardin tai kumppaneidemme toimipaikoissa, jotka sijaitsevat kotimaasi ulkopuolella. Tiedot antaessasi suostut siihen, että voimme siirtää tiedot kyseisiin toimipaikkoihin. Jotkin näistä toimipaikoista sijaitsevat maissa, kuten Yhdysvalloissa, joiden voimassa oleva tietosuojalainsäädäntö ei takaa samanlaista suojaa kuin kotimaasi lainsäädäntö. Tietojasi käsitellään kuitenkin jokaisessa toimipaikassa noudattaen asianmukaisia turvatoimenpiteitä ja näiden eurooppalaisten verkkosivustojen tietosuojaperiaatteiden, asiaa koskevien lakien ja muiden kyseisiä tietoja koskevien erityistietojen tai valintojen mukaisesti.

Käytämme henkilötietojasi suoramarkkinointiin vain siinä tapauksessa, että olet erikseen antanut siihen suostumuksesi. Jos olet antanut luvan käyttää tietojasi suoramarkkinointiin, voit ottaa meihin yhteyttä, ellet halua enää henkilötietojasi käytettävän siihen tarkoitukseen.

Näiden periaatteiden päivittäminen

Näitä eurooppalaisia verkkosivustojen tietosuojaperiaatteita päivitetään ajoittain ja kehotammekin sinua tutustumaan tähän sivuun joka kerta, kun annat meille henkilötietojasi.

Ota meihin yhteys

Jos asianomaisella verkkosivulla ei ole muuta ilmoitettu, sinulta tai sinusta eurooppalaisten sivustojemme välityksellä saamiamme tietoja hallinnoiva rekisterinpitäjä on:

MasterCard Europe sprl
Chausée de Tervuren, 198A
B-1410 Waterloo
Belgium
Attn: Data Protection Manager

Jos sinulla on tietosuojaamme liittyviä kysymyksiä tai jos haluat tarkastella, korjata tai poistaa hallussamme olevia tietojasi, saat meihin yhteyden edellä olevalla osoitteella tai sähköpostiosoitteella privacy_europe@mastercard.com.