Startpagina

Merchants

About Us

Kredietkaart

Kies de kredietkaart die het best bij u past.

Geen enkele andere kaart evenaart de wereldwijde acceptatie van MasterCard®!

Met MasterCard® geniet u van het comfort en de zekerheid om wereldwijd op meer dan 22 miljoen plaatsen betalingen te kunnen doen. Uw transacties worden één keer per maand gefactureerd.

Uw bank kan u helpen de geknipte kaart te vinden die beantwoordt aan uw behoeften en levensstijl. Uw MasterCard®-kaart zal de betaalwijze bij uitstek worden en dit niet alleen wanneer u in het buitenland vertoeft, maar ook bij een etentje in een restaurant, bij het doen van inkopen of bij de dagelijkse uitgaven.

Standaard MasterCard®-kaart

Geniet van flexibele betalingen, onovertroffen acceptatie, MasterCard® Global Service, geldafhaling mogelijk aan geldautomaten 24u/24, bijstand 24u/24 in meer dan 30 verschillende talen.

Waar kan u een MasterCard® vinden

Gold MasterCard-kaart

Voor nog meer koopkracht en voordelen, evenals hogere kredietlimieten, vraagt u het best een Gold kaart aan.

Waar kan u een MasterCard® vinden

MasterCard BusinessCard®

Omdat het beheren van een onderneming vaak heel wat tijd, volharding en energie vergt, heeft MasterCard® de BusinessCard® gecreëerd. Waar u ook bent, het is de ideale partner om uw professionele betalingen gemakkelijk uit te voeren. Bovendien wordt de BusinessCard® overal aanvaard. Zelfstandigen, KMO’s of grote ondernemingen, iedereen haalt er zijn voordeel uit. Ontdek nu haar talrijke voordelen bij uw bank.

Waar kan u een MasterCard® vinden